Open hier het menu Bekijk alle producten hier Open hier het menu

Promotionele Cosmetica

U wilt iets bijzonders voor uw klanten of relaties? Bekijk dan de mogelijkheden voor promotionele cosmetica met uw eigen logo! U kunt deze en andere cosmetica- en verzorgingsproducten weggeven als relatiegeschenk of u deelt ze uit op een evenement ter promotie van uw bedrijf. Origineel, bruikbaar en van hoge kwaliteit is dit promotiemateriaal in ieder geval!

Smart Promotions B.V.

Koninginneweg 11
1217 KP Hilversum
Email: info@smart-promotions.nl

Keuze genoeg, dus altijd een leuk relatiegeschenk
Van lipbalsem met logo tot zonnebrandcrème met logo en van pleisters tot EHBO-kistjes, u vindt het allemaal in ons ruime aanbod van promotionele cosmeticaproducten. Zo vindt u altijd een leuk en populair product dat bij uw (bedrijfs)activiteiten past! En niet te vergeten: de cosmeticaproducten die wij gebruiken zijn dermatologisch getest. Alle producten zijn namelijk binnen Europa geproduceerd en voldoen aan de regels en kwaliteitseisen die zijn opgesteld in Brussel en Den Haag.

Een cosmeticaproduct met uw eigen logo
Om van uw lipbalsem of antizonnebrandcrème nog opvallender promotiemateriaal of een nog persoonlijker relatiegeschenk te maken, bedrukken wij het product op maat. U kunt er bijvoorbeeld uw bedrijfslogo of een mooie slagzin op laten zetten. En dat promotiemateriaal bedrukken heel eenvoudig is, laten wij u graag weten: wij verzorgen het volledige productieproces op professionele wijze. Het eindresultaat? Geweldig promotiemateriaal met een professionele uitstraling.