Open hier het menu Bekijk alle producten hier Open hier het menu

Snoep met logo

Wat een zoet cadeau, deze snoepjes met logo! Maak gebruik van het zoete succes van snoep: zet het in als promotiemateriaal. Zorg ervoor dat de bezoekers van een evenement of feest uw naam nooit meer vergeten door ze te verrassen met een bedrukt zakje snoep.

Verschillende soorten bedrukte snoepjes
Gaat u voor beren, konijnen of voor iets heel anders? Het kan allemaal! Ons assortiment is lekker uitgebreid. Zo vindt u altijd een snoepje dat geschikt is voor uw campagne. Wij werken met kwaliteitsvolle snoepjes, zoals die van het populaire merk Haribo. Uw weet dus zeker dat uw bedrukte snoepjes er niet alleen leuk uitzien maar ook echt heel lekker zijn!

Smart Promotions B.V.

Koninginneweg 11
1217 KP Hilversum
Email: info@smart-promotions.nl

Waar gebruik ik bedrukte snoepjes?
Snoepjes met logo kunt u inzetten ter promotie van uw bedrijf op beurzen of andere evenementen. Bedrukte snoepjes zijn tevens een origineel cadeautje voor uw zakenrelaties en hun kinderen.

Hoe bestel ik bedrukt snoep?
Het bestellen van bedrukt snoep is heel gemakkelijk: u geeft ons door welk snoep u wilt hebben én u laat ons weten welke bedrukking op de verpakking komt. Wij dragen er dan zorg voor dat uw bedrukte snoepjes een professionele look krijgen.