Open hier het menu Bekijk alle producten hier Open hier het menu

Onderzetters met bedrukking

Persoonlijk en praktisch promotiemateriaal. Onderzetters beschermen uw tafel tegen kringen van allerhande soorten glaswerk. Met uw foto, bedrijfslogo of slagzin erop gedrukt zijn deze onderzetters heel geschikt om uw bedrijf of evenement te promoten. Wilt u bij het volgende evenement écht opvallen? Bestel dan uw op maat gedrukte onderzetters met logo!
Ons assortiment onderzetters is ontzettend uitgebreid, dus er zit vast ook een gepaste onderzetter voor u tussen! Misschien nog wel belangrijker is het feit dat al onze onderzetters van uiterst goede kwaliteit zijn. Dat ziet u terug in degelijk materiaal en een lange levensduur. De kleuren van de onderzetters blijven lang behouden. Zo weet u zeker dat u een degelijk product aan uw naam verbindt.

Smart Promotions B.V.

Koninginneweg 11
1217 KP Hilversum
Email: info@smart-promotions.nl

Onderzetters bedrukken is heel eenvoudig
Kies voor ervaring! Laat uw onderzetters bedrukken door ons gespecialiseerde team. U hoeft enkel door te geven welke onderzetter u wilt hebben en ons uw afbeelding of tekst te sturen. Wij verzorgen de rest van het productieproces op professionele wijze. Het resultaat? Onderzetters met een professionele look die u als promotiemateriaal of origineel relatiegeschenk kunt gebruiken. U zult gegarandeerd scoren!