Open hier het menu Bekijk alle producten hier Open hier het menu

USB Sticks bedrukken met logo

Goede marketing is onmisbaar voor uw bedrijf. Het is dan ook iets dat de volledige aandacht van u als ondernemer nodig heeft. Bij Smart Promotions kunt u USB Sticks kunt laten bedrukken met uw logo. Een prima promotie om uw bedrijf bij een breder publiek bekend te maken en bedrijven kennis te laten maken met uw business. De mogelijkheden om USB Sticks te laten bedrukken zijn gigantisch en daarom is het een ideaal relatiegeschenk.

USB Sticks worden gebruikt in elke tak van business die u maar kunt bedenken. Documenten, foto's en programma's kunnen op een USB Stick opgeslagen worden. USB Sticks met logo helpen u met de "branding"van uw bedrijf.
Geef daarom USB Sticks weg aan uw klantenkring, zodat u de garantie heeft dat er elke dag aan uw bedrijf gedacht wordt !

Hieronder treft u de meest populaire USB sticks aan, mocht u op zoek naar naar een andere (specifieke) USB Stick, mail of bel ons op mail: info@smart-promotions.nl / tel. nr: 035-6948806

Smart Promotions B.V.

Koninginneweg 11
1217 KP Hilversum
Email: info@smart-promotions.nl

U kunt USB Sticks laten bedrukken met uw bedrijfslogo en deze als relatiegeschenk meegeven aan uw klanten. Er zijn talloze maten en uitvoeringen van USB Sticks waar u uit kunt kiezen. Natuurlijk is er de gewone USB Stick, maar er zijn ook diverse andere vormen beschikbaar waardoor het een opvallend product wordt.

Er zijn USB Sticks verkrijgbaar in aluminium, bamboe, hout, credit cards en webkeys. Er zit vast iets tussen dat prima bij uw bedrijf past en dat uw zakelijke klanten zal aanspreken. Kies voor een uniek ontwerp en maak de USB Sticks met logo volledig naar uw wensen. Neemt u daarom gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Bent u op zoek naar een echte originele USB stick? Ontwerp dan nu samen met Smart Promotions uw eigen USB stick. Een USB stick volledig naar uw wens in bijvoorbeeld uw logo en / of uw eigen producten! Voor meer informatie over de USB sticks of de verschillende mogelijkheden kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Klik hier om direct een offerte aan te vragen.