Open hier het menu Bekijk alle producten hier Open hier het menu

Kartonnen Bekers

Wilt u binnenkort een effectieve promotie campagne opzetten? Dan zijn kartonnen bekers uitstekend promotiemateriaal.U kunt bij ons uw bedrijfslogo of slagzin laten afdrukken op de kartonnen bekers. Wanneer u uw klanten of zakenrelaties een lekker warm of koud drankje inschenkt zal uw logo of slagzin constant in zicht springen. Onze bekers zijn vanaf 1.000 stuks te bestellen en daarom uiterst geschikt promotiemateriaal voor bijvoorbeeld een evenement of beurs.

Smart Promotions B.V.

Koninginneweg 11
1217 KP Hilversum
Email: info@smart-promotions.nl

Uitgebreid aantal opties voor de kartonnen beker die bij u past.

Bij Smart Kartonnen Bekers is het mogelijk om deze promotionele bekers te bestellen. Wij bieden uiteraard verschillende soorten bekers aan in diverse maten. Wij hebben bekers zo klein als 180ml of zo groot als 500ml. Alle maten daartussen zijn natuurlijk ook een mogelijkheid. Wij bieden bij Smart Kartonnen Bekers ook de mogelijkheid om bekers met een dubbele bodem te bestellen voor warme dranken of bekers met een single bodem voor koude dranken. Mocht u iets uniekers willen kiezen dan hebben wij bijvoorbeeld ook de Golf Beker, deze heeft een oppervlakte die lijkt op een golfbal! Of wat dacht u van onze speciale promo beker, welke van kleur of logo verandert als u er warme drank inschenkt? Een optie die garant staat voor ongeëvenaarde opvalwaarde en originaliteit. Zo bieden wij tal van mogelijkheden aan die u zelf kunt bekijken op onze website.

Kartonnen bekers met logo bestellen doet u makkelijk en snel bij Smart Promotions.

Wilt u kartonnen bekers bestellen? Dan is dat snel en eenvoudig te doen bij ons. Kies de beker uit die u wilt en vraag een offerte aan of neem direct contact met ons op via e-mail of telefoon. Wij zullen de rest van de productie regelen en uw bedrijfslogo of slagzin op de kartonnen bekers afdrukken. U kunt uw kartonnen bekers bij ons bestellen met een minimale levering van 1000 stuks. Wij zullen ervoor zorgen dat u uw uniek bedrukte bekers binnen 15 werkdagen in huis of op kantoor heeft. Zo kunnen uw klanten en zakenrelaties van een lekker drankje genieten terwijl u promotie draait!