Open hier het menu Bekijk alle producten hier Open hier het menu

USB Sticks eigen ontwerp

Bent u opzoek naar origineel promotiemateriaal of een leuke attentie voor uw zakenrelaties? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor een USB-stick naar eigen ontwerp! Wilt u een USB Stick in de vorm van bijvoorbeeld uw bedrijfslogo of een USB Stick in de vorm van een van uw producten, dan kan dat nu. Omdat een USB-stick heel bruikbaar is zullen uw zakenrelaties of klanten er ongetwijfeld veel gebruik van maken. Zo blijven niet alleen de USB-sticks maar ook uw bedrijf altijd in zicht!

Smart Promotions B.V.

Koninginneweg 11
1217 KP Hilversum
Email: info@smart-promotions.nl

Voor ieder bedrijf een gepaste USB-stick met logo. Heeft u al even gekeken? We weten zeker dat er ook een USB-stick voor u bij zit! Ons aanbod USB-sticks is enorm uitgebreid opdat het voor iedereen en voor ieder bedrijf mogelijk is om een gepaste USB-stick met logo te vinden. U kunt niet alleen kiezen uit de verschillende modellen en kleuren maar ook uit de diverse mogelijke opslagcapaciteiten.

Een USB-stick bedrukken, hoe werkt dat? Bent u er klaar voor om een glimlach op de gezichten van uw relaties te toveren? Bestel uw bedrukte USB-sticks dan bij ons! Een USB-stick bedrukken is hartstikke gemakkelijk dankzij onze snelle en persoonlijke service. U kiest de USB-stick die u wenst, stuurt uw (bedrijfs)logo naar ons toe en wij verzorgen de productie. Zo heeft u snel uw bijzondere promotiemateriaal in huis!