Open hier het menu Bekijk alle producten hier Open hier het menu

Bedrukte Muismatten

Als u voor bedrukte muismatten als relatiegeschenk kiest, profiteert u meteen van alle voordelen. Welk ander persoonlijk geschenk is zo origineel en gaat zo lang mee als een muismat? Bovendien is de promotionele waarde van dit geschenk ook nog eens groot. Een muismat wordt namelijk veel gebruikt en blijft dus gedurende een lange periode steeds weer in het zicht springen, evenals uw bedrijf!

Wij hebben alle mogelijk denkbare bedrukte muismatten in het assortiment die variëren in stijl, functionaliteiten en in vorm van vierkant tot rond. Het praktische geschenk kunt u onder meer in een gelpaduitvoering met polsondersteuning aanschaffen of met een handige functionaliteit, zoals een ingebouwde rekenmachine. Verder hebt u een ruime keuze met betrekking tot de vorm en hardheid en zachtheid van de muismatten.

Smart Promotions B.V.

Koninginneweg 11
1217 KP Hilversum
Email: info@smart-promotions.nl

Voor ieder bedrijf de perfecte muismat met logo. Een geweldig promotiemiddel voor muismatten als relatiegeschenk is het laten afdrukken van uw logo op een geselecteerde muismat. Of uw slogan tijdens een reclamecampagne. Uw handelsmerk op de bovenkant van de muismat zorgt voor een uniforme en herkenbare uitstraling. U kunt uw beeldmerk op elke gewenste plek op de mat laten drukken.

Een muismat bedrukken, hoe werkt dat? Als u eenmaal de juiste muismat heeft gekozen, mailt u ons uw (bedrijfs)logo of tekst en wij regelen de rest van de productie en zorgen ervoor dat u uw bedrukte muismatten snel in huis heeft. U tovert er gegarandeerd een glimlach mee op de gezichten van uw (potentiële) klanten en zakenrelaties.