Open hier het menu Bekijk alle producten hier Open hier het menu

Voetballen met logo

Sportief en bruikbaar promotiemateriaal en een echte eyecatcher tijdens uw campagne. Oftewel, bedrukte voetballen. Omdat deze echt gebruikt kan worden, zal een voetbal met logo dankbaar ontvangen én gebruikt worden door de persoon aan wie u ‘m geeft.

Van voetbal tot rugbybal
We noemen ze bedrukte voetballen maar u kunt ook kiezen voor een bedrukte volleybal of rugbybal. En gaat u voor een mini-voetbal of voor een voetbal met logo van een bepaald land? U vraagt, wij draaien! Het belangrijkst is dat úw logo perfect wordt afgedrukt op de bal en dat u een prachtig promotieartikel heeft.
 

Smart Promotions B.V.

Koninginneweg 11
1217 KP Hilversum
Email: info@smart-promotions.nl

Waar gebruik ik een voetbal met logo?
U kunt een voetbal met logo gebruiken als eyecatcher op een evenement of als origineel relatiegeschenk. Ook een jubileum en seizoensfeest zijn geschikte momenten om promotiemateriaal te verstrekken. Wanneer u deze bedrukte voetballen uitdeelt, zult u gegarandeerd een glimlach zien op de gezichten van de aanwezige gasten.

Hoe bestel ik zo’n voetbal met logo?
Opvallen zult u in ieder geval en met zo’n voetbal met logo als promotiemateriaal en is dát niet net de sleutel tot een succesvolle campagne? Overigens is promotiemateriaal bedrukken helemaal niet zo lastig. U hoeft alleen maar een leuke voetbal uit te zoeken op onze website en ons uw logo te sturen. Smart Promotions doet de rest en zorgt ervoor dat u straks kunt schitteren met een opvallende, professionele campagne!