Open hier het menu Bekijk alle producten hier Open hier het menu

Computermuis met logo

Opvallend, origineel én bruikbaar: de bedrukte muizen van Smart Promotions zijn een gegarandeerd succes.

Een succesvolle promotiecampagne valt of staat met leuk promotiemateriaal. Deze computermuizen met logo weergeven de professionele look van uw bedrijf op originele wijze. Uw (potentiële) klanten zullen zich uw bedrijf ongetwijfeld herinneren!
Het aanbod Computermuizen met logo is gróót: van een strakke auto tot een knalrood valentijnshart: u kunt het uw klanten allemaal geven in de vorm van een computermuis met úw bedrijfslogo erop. Mini, draadloos, liquide: we hebben verschillende soorten computermuizen in ons aanbod opgenomen, opdat er altijd één tussen zit die bij uw bedrijfsactiviteiten past. Ook handige laptopmuizen maken deel uit van ons assortiment. Voordeel van de laptopmuizen als promotiemateriaal is het feit dat mensen vaak (nog) geen laptopmuis hebben en er dus extra blij mee zijn als ze er één van u krijgen.

Smart Promotions B.V.

Koninginneweg 11
1217 KP Hilversum
Email: info@smart-promotions.nl

Promotiemateriaal bedrukken, hoe werkt dat?

Gepast en opvallend promotiemateriaal zijn de computermuizen met uw eigen bedrijfslogo erop. U behaalt met dit promotiemateriaal gegarandeerd een glimlach op de gezicht van uw relaties en potentiële klanten. En wist u dat promotiemateriaal bedrukken helemaal geen omslachtige bezigheid voor u is? U kiest gewoon een leuk promotieartikel uit, stuurt uw logo en laat ons het werk doen! Het resultaat? Een bedrukte computermuis die lekker opvalt én bruikbaar is.