Open hier het menu Bekijk alle producten hier Open hier het menu

Promotioneel ijs

Op zoek naar origineel promotiemateriaal dat er niet alleen leuk uitziet maar ook nog eens heel erg lekker is? De verpakking van deze heerlijke ijsjes kan van uw eigen logo of slagzin worden voorzien. Zo heeft u een echte eyecatcher tijdens uw campagne! Wedden dat deze ijsjes in de smaak vallen bij uw publiek!

Deze leuke ijsjes met een bedrukte verpakking op maat leveren wij al vanaf 1000 stuks. Het is zelfs mogelijk dat wij de service van een hostess op locatie regelen. En mocht het zo zijn dat uw evenement langer duurt dan vijf dagen, dan kunnen we ervoor zorgen dat u uw ijs koud kunt houden in een vriezer. Ook de vriezer is te bedrukken met uw eigen logo! U heeft dan een compleet zomerpakket ter promotie van uw bedrijf!

Smart Promotions B.V.

Koninginneweg 11
1217 KP Hilversum
Email: info@smart-promotions.nl

Hoe bestel ik promotionele ijsjes?

Steelt u straks de show op een beurs of feest met dit heerlijke promotiemateriaal? U hoeft ons alleen maar door te geven welk ijsje en welke bedrukking u wenst. Wij zorgen er dan voor dat het proces verder op basis van uw wensen wordt uitgevoerd. Zo heeft u in relatief korte tijd en op eenvoudige wijze een leuke ‘giveaway’ als promotiemateriaal voor uw bedrijf.