Open hier het menu Bekijk alle producten hier Open hier het menu

Wat klanten zeggen over Smart Promotions:

Hier ziet u korte reviews van een aantal van onze klanten over de producten en service van Smart Promotions.

Smart Promotions B.V.

Koninginneweg 11
1217 KP Hilversum
Email: info@smart-promotions.nl
Muis matten
Na diverse digitale proefdrukken uiteindelijk de keuze gemaakt voor een ontwerp en binnen twee weken waren de door ons bestelde muis matten binnen. Erg tevreden over de communicatie, duidelijkheid en service van Smart Promotions. In de toekomst zullen wij zeker opnieuw van de diensten van Smart Promotions gebruik maken!
Waterflessen met eigen etiket
Erg tevreden over de samenwerking en het resultaat.
Creditcard
Het duurde even voordat wij er uit waren, maar met jullie hulp, snelle service en flexibiliteit hebben we erg mooie creditcards mogen ontvangen!
Goudstaaf!
Goudstaaf USB stick! De communicatie en Service is naar alle tevredenheid verlopen! En een topproduct is geleverd! Bedankt!
Pepermunt doosjes
Ook wij zijn erg tevreden over de bestelling bij Smart Promotions. Snelle levering, goede communicatie en het product, in dit geval de pepermuntdoosjes, zien er top uit!
USB stick
Erg tevreden over de service en altijd snelle levering!
USB Stick Sleutel
Wij zijn erg tevreden met jullie service. We hadden veel contact om tot het juiste product te komen en er werd snel geschakeld toen bleek dat er miscommunicatie was over de kleur. Ik was steeds goed op de hoogte van alles en heb uiteindelijk een product gekregen waar ik erg blij mee ben. Zeer tevreden klant dus!
IJslollies
Voor het project "waterijsjes voor de post-operatieve patient" van Tergooi ziekenhuizen heb ik een prettig contact gehad met Smart Promotions. Smart Promotions denkt mee met het gevraagde product, zorgen ervoor dat de klant centraal staat. Er werd regelmatig contact opgenomen over de voortgang van de waterijsjes. Er was een duidelijke offerte en een snelle levering!