Open hier het menu Bekijk alle producten hier Open hier het menu

Promotionele Frisdranken

Een modieus drankje met uw bedrijfslogo erop, het blijkt een geweldig promotieartikel te zijn. Een promotie drank blijkt niet alleen ontzettend hip te zijn maar ook goed te werken: mensen die een promotie drank krijgen, blijken de naam van uw bedrijf niet snel te vergeten. Een promotie drank sluit aan bij deze tijd omdat het modern én te consumeren is.

Gaat u voor een ijskoffie, mineraalwater, energiedrank, fruitdrank of sportdrank met logo? Het kan allemaal! U heeft ruime keuze, omdat er altijd een promotie drank is die u bij uw bedrijf vindt passen.

Smart Promotions B.V.

Koninginneweg 11
1217 KP Hilversum
Email: info@smart-promotions.nl

Waar gebruik ik promotie dranken?
Gebruik de promotionele frisdranken, die voorzien zijn van úw bedrijfslogo, als promotiemateriaal achter de bar, als relatiegeschenk of als eyecatcher op een evenement. U kunt promotie dranken overal inzetten. Promotie dranken zijn namelijk stijlvolle, krachtige promotieartikelen die iedere (potentiële) klant een goed gevoel geven.

Hoe bestel ik promotie dranken?
Stijlvol promotiemateriaal zijn de promotiedranken van Smart Promotions. Wilt u bijvoorbeeld een energy drink met logo erop? Dat kan! Maak een keuze voor een drankje dat u bij uw bedrijf vindt passen, stuur ons uw logo en laat ons het werk verder doen. Wij verstaan het geheim van een geslaagde campagne en helpen u met deze promotie dranken graag aan professioneel, opvallend promotiemateriaal voor uw bedrijf!