Open hier het menu Bekijk alle producten hier Open hier het menu

Horloges met logo

Sportief, elegant of klassiek: horloges met logo vindt u bij ons in verschillende designs. Maakt u indruk op uw relaties met dit prachtige relatiegeschenk? Een horloge met logo zal ongetwijfeld dankbaar worden ontvangen. Het heeft namelijk niet alleen een professionele look, maar een horloge met logo is ook heel bruikbaar. En het mooiste is: iedere keer als iemand kijkt hoe laat het is, springt uw bedrijf weer even in beeld.

Smart Promotions B.V.

Koninginneweg 11
1217 KP Hilversum
Email: info@smart-promotions.nl

Het aanbod horloges met logo is gróót
We hebben verschillende modellen horloges voor zowel mannen als vrouwen in ons assortiment. We vinden het namelijk belangrijk dat u altijd een horloge met logo kunt vinden dat écht bij uw bedrijfsuitstraling past. Een professionele, sluitende look is namelijk belangrijk voor het succes van het cadeau.

Hoe bestel ik zo’n horloge met logo?
Opvallen zult u in ieder geval wanneer u horloges met opdruk uitdeelt als relatiegeschenk. Overigens is een horloge met logo helemaal niet moeilijk te realiseren. U hoeft alleen maar een leuk model uit te zoeken op onze website en ons uw gewenste opdruk – denk eens aan een hippe slagzin of uw bedrijfslogo – te sturen. Wij doen de rest en zorgen er met plezier voor dat u straks kunt schitteren met een opvallend en professioneel relatiegeschenk!